Geopend van 7:00 tot 19:00 uur

TSO

Een ontspannen lunchpauze op school

Blijft uw kind tussen de middag op school eten? Dan wilt u zeker weten dat uw kind het gezellig heeft en tijd krijgt om rustig te eten en te ontspannen. Het overblijfteam van kinderdagverblijf de Boomgaard op uw school bestaat uit vrijwilligers en beroepskrachten. Zij zorgen er dagelijks voor dat overblijven ook leuk is. Het overblijfteam controleert elke dag of alle opgegeven kinderen ook daadwerkelijk aanwezig zijn, u weet dus zeker dat uw kind in veilige handen is. Uw kind neemt zelf eten en drinken mee van thuis. Alle kinderen eten gezellig samen. Daarna is er tijd en ruimte om te spelen. Kinderen kunnen naar buiten om te rennen, te klimmen, te voetballen of te knikkeren of ze kunnen binnen tekenen, puzzelen, kletsen of gezellig een spelletje doen. Soms zullen wij ook kleine activiteiten aanbieden. Zo gaan ze uitgerust en ontspannen terug naar hun klas.

Regelt De Boomgaard ook het overblijven op de school van uw kind(eren)? Via de school wordt u geïnformeerd over het tarief. Dit kan per school verschillend zijn, informeer daarom van te voren zodat u weet welke kosten u voor de tussenschoolse opvang (tso) kunt verwachten. Om uw kind aan te melden voor het overblijven kunt u de volgende link volgen: www.tsodeboomgaard.nl

Voor de aanmelding van de TSO hoeft u niet ieder jaar een nieuw aanmeldingsformulier in te vullen, de aanmelding loopt door totdat uw kind van school af gaat. De kosten voor de TSO worden per maand geïncasseerd.

 

 

Adresgegevens

Kerkstraat 29
2211RB Noordwijkerhout
Telefoon: (0252) 340003
Fax: (0252) 375338
Email: info@kinderdagverblijfdeboomgaard.nl

Social Media

make_a_wish

calibris erkend leerbedrijf